Home » Pola Rajutan Sulaman Dan Jahitan Bunga

Pola Rajutan Sulaman Dan Jahitan Bunga

Durra's doodle: the tools of the trade - alat alat jahitan, Ini merupakan alatan2 yang digunakan melakar pola (pattern) dan menanda basi jahitan (seamline). kapur tu saya jarang guna. saya suka guna pensil warna. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": pola jubah, Surtima yusof said wsalam dan terima kasih semua kyo empunyer blog tu akk check mang follower blog akak nientah lah diabiar lah apa nak buat. Aku dan sulaman: cara membuat poket baju melayu (tutorial), Aku dan sulaman batang kali, selangor, malaysia tujuan blog ini diwujudkan adalah untuk berkongsi ilmu mengenai apa jua jenis sulaman dan jahitan,teknik.

Jahitan manik hujung lengan baju - upload, share, and, Jahitan manik hujung lengan baju presentation transcript. jahitan manik hujung lengan bajuo cara jahitan manik hujung lengan baju merupakan kaedah yang. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": buat kemasan, Nak sambung buat jahitan mata lalat susup jarum ke dalam simpulan mata lalat yang terakhir tadi dan teruskan menjahit.korang juga boleh buat kemasan leher. Jahit jahitan: tutorial: diy tudung syria, Read this in english tutorial ini saya tujukan khas untuk seorang pelanggan yang baru-baru ini telah datang dari jauh, dan menghantar 2 helai fabrik lycra.

Jenis sulaman (untuk busana muslim / pakaian wanita / baju, Ragam hias yang digunakan untuk sulaman hongkong yaitu ragam hias naturalis atau ragam dekoratif berupa bunga-bunga dan daun-daun, atau hewan seperti burung-burung. Jahit jahitan, About sewing, embroidery, ribbon and handmade yang sedikit lecehnya, sebelum manik2 ni dapat di jahit, kesemua blink2 ni perlu di tanggalkan terlebih dahulu.. Nota khb-ert, Pilihan 2: ekonomi rumah tangga bab 2: jahitan (tingkatan 3) 2.1 proses jahitan 1. proses jahitan hiasan ialah menyediakan motif / corak dan menjahit artikel..

References:
Eminem Pernah Bercinta dengan Rihanna?
Sabtu, 23 Agustus 2014 01:21 wib | Elang Riki Yanuar – mataharimusik Eminem dan Rihanna (Foto: ist) LOS ANGELES - Kedekatan antara Eminem dan Rihanna membuat penyanyi papan atas
Saturday, August 23rd 2014 | Uncategorized
Eminem Pernah Bercinta dengan Rihanna?
Sabtu, 23 Agustus 2014 01:21 wib | Elang Riki Yanuar – mataharimusik Eminem dan Rihanna (Foto: ist) LOS ANGELES - Kedekatan antara Eminem dan Rihanna membuat penyanyi papan atas
Saturday, August 23rd 2014 | Uncategorized
Hamil, Gisel Tak Pedulikan Berat Badan
Jum’at, 22 Agustus 2014 22:27 wib | Egie Gusman – mataharimusik Gisel (Foto: Egie/Okezone) JAKARTA - Demi menjaga kesehatan tubuh dan bayi dalam kandungan, Gisella Anastasia lebih memperhatikan makanan
Friday, August 22nd 2014 | Uncategorized
Jessica Iskandar Bahagia Punya Anak dari Pria Bule
Jum’at, 22 Agustus 2014 17:22 wib | Alan Pamungkas – mataharimusik Jessica Iskandar (Foto: Egie/Okezone) JAKARTA - Jessica Iskandar belum cerita sekalipun tentang pernikahannya dengan pria bule keturunan Jerman
Friday, August 22nd 2014 | Uncategorized
Anak David Beckham Makin Lengket dengan Artis yang Lebih Tua
Jum’at, 22 Agustus 2014 08:12 wib | Elang Riki Yanuar – mataharimusik Chloe Grace Moretz (Foto: wenn) LOS ANGELES - Meski bantah ada hubungan spesial, Brooklyn Beckham terlihat makin
Friday, August 22nd 2014 | Uncategorized
Page 1 of 4733:1 2 3 4 » Last »
×