Home » Pola Rajutan Sulaman Dan Jahitan Bunga

Pola Rajutan Sulaman Dan Jahitan Bunga

Durra's doodle: the tools of the trade - alat alat jahitan, Ini merupakan alatan2 yang digunakan melakar pola (pattern) dan menanda basi jahitan (seamline). kapur tu saya jarang guna. saya suka guna pensil warna. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": pola jubah, Surtima yusof said wsalam dan terima kasih semua kyo empunyer blog tu akk check mang follower blog akak nientah lah diabiar lah apa nak buat. Aku dan sulaman: cara membuat poket baju melayu (tutorial), Aku dan sulaman batang kali, selangor, malaysia tujuan blog ini diwujudkan adalah untuk berkongsi ilmu mengenai apa jua jenis sulaman dan jahitan,teknik.

Jahitan manik hujung lengan baju - upload, share, and, Jahitan manik hujung lengan baju presentation transcript. jahitan manik hujung lengan bajuo cara jahitan manik hujung lengan baju merupakan kaedah yang. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": buat kemasan, Nak sambung buat jahitan mata lalat susup jarum ke dalam simpulan mata lalat yang terakhir tadi dan teruskan menjahit.korang juga boleh buat kemasan leher. Jahit jahitan: tutorial: diy tudung syria, Read this in english tutorial ini saya tujukan khas untuk seorang pelanggan yang baru-baru ini telah datang dari jauh, dan menghantar 2 helai fabrik lycra.

Jenis sulaman (untuk busana muslim / pakaian wanita / baju, Ragam hias yang digunakan untuk sulaman hongkong yaitu ragam hias naturalis atau ragam dekoratif berupa bunga-bunga dan daun-daun, atau hewan seperti burung-burung. Jahit jahitan, About sewing, embroidery, ribbon and handmade yang sedikit lecehnya, sebelum manik2 ni dapat di jahit, kesemua blink2 ni perlu di tanggalkan terlebih dahulu.. Nota khb-ert, Pilihan 2: ekonomi rumah tangga bab 2: jahitan (tingkatan 3) 2.1 proses jahitan 1. proses jahitan hiasan ialah menyediakan motif / corak dan menjahit artikel..

References:
Hacker Ancam Sebar Foto Telanjang Ratusan Artis Hollywood
Selasa, 02 September 2014 02:16 wib | Elang Riki Yanuar – mataharimusik Jennifer Lawrence (Foto: wenn) LOS ANGELES - Foto telanjang Jennifer Lawrence dan Ariana Grande bocor ke dunia
Monday, September 1st 2014 | Uncategorized
Haji Backpacker Sukses Taklukkan 9 Negara
Senin, 01 September 2014 22:04 wib | Dewi Kania – mataharimusik Bintang Haji Backpacker (Foto: Egie/Okezone) JAKARTA - Banyak sekali kisah yang diulas film Haji Backpacker. Menurut Sutradara Haji
Monday, September 1st 2014 | Uncategorized
Sandy Boleh Bertemu Anak, Asalkan…
Senin, 01 September 2014 15:17 wib | Alan Pamungkas – mataharimusik Sandy boleh bertemu anak, asalkan… (Foto: Alan) JAKARTA - Sandy Tumiwa, dan Tessa Kaunang sudah sepakat dengan hak
Monday, September 1st 2014 | Uncategorized
Jadi Artis, Maria Rahajeng Ingin Berakting
Senin, 01 September 2014 08:19 wib | Evi Elfira – mataharimusik Jadi artis, Maria Rahajeng ingin berakting (Foto: Feri) JAKARTA – Miss Indonesia 2014, Maria Rahajeng siap berakting ketika
Monday, September 1st 2014 | Uncategorized
Vidic Kartu Merah, Inter Tahan Imbang Torino
Samir Handanovic sukses menggagalkan penalti. Klub Pemain Bintang N. Vidić Nemanja Vidic usai menerima kartu merah (REUTERS) VIVAbola - Inter Milan harus puas bermain imbang 0-0 dengan Torino dalam
Sunday, August 31st 2014 | Uncategorized
Page 1 of 4740:1 2 3 4 » Last »
×