Home » Cara Pengiraan Kain Langsir Untuk Box Pleat

Cara Pengiraan Kain Langsir Untuk Box Pleat

Kreativ works: 8 cara mudah membuat langsir tanpa jahitan, Dengan sedikit imaginasi dan penggantung ringkas, anda mampu mengubah fabrik menjadi langsir tingkap yang menarik. ikuti 8 cara mudah menghasilkan tirai. Pengiraan yang betul untuk langsir anda., Kelas langsir dianjurkan adalah bertujuan memberi ilmu dan tunjuk ajar yang betul dalam menjahit langsir. pengiraan dan formula yang betul adalah perlu. Cara mengukur lebar & labuh langsir | hazwani fashion, Berikut merupakan cara mengukur lebar dan labuh langsir: gambar 1- untuk lebar, jika hanya ada 1 besi rel sahaja, ukur dari hujung kanan ke hujung kiri besi rel anda:.

Langsir - tempahan dan kursus 019-9988331: pengiraan upah, Kali ni saja nak share pasal 'cara untuk anda menentukan harga upah jahit manik'. mungkin ada yang dah tahu pasal teknik yang akan saya share ni, so kalau. Belajar jahit langsir cara mudah hanya dlm 1 hari, Assalamualaikum. kepada sesiapa yg berhasrat untuk mengikuti kelas jahitan langsir sy, segera bertindak sebelum yuran langsir akan naik tidak lama lagi.. Idaman curtain n railing, ** disertakan cangkuk yang siap dipasang pada semua jenis kening langsir..

Hazwani fashion house: tempahan jahitan pakaian dan, Berikut adalah warna langsir yang boleh dipilih. bentuk/design dan saiz corak bergantung kepada pilihan kain yang ada di pasaran. pilihan mesti dibuat sebanyak 3. Industri binaan malaysia: kaedah pengiraan harga premix, Harga membekal dan melabur premix biasanya dalam m2. jadi macam mana nak tukar harga tan kepada harga dalam m2. saya guna kaedah mudah sahaja. katakan. Sebatang jarum emas, Buku-buku jahitan pakaian dan langsir di bawah ini amat berguna untuk dijadikan panduan. anda boleh membeli buku-buku ini secara online atau di kedai-kedai.

References:
Rhoma Irama Bantah Bakal Duet Bareng Syahrini
Rhoma Irama bantah bakal duet bareng Syahrini (Foto: mataharimusik) JAKARTA – Raja dangdut, Rhoma Irama membantah ucapan Syahrini yang mengatakan akan mendapatkan lagu dangdut ciptaan dari Rhoma. Bahkan Rhoma
Friday, October 24th 2014 | Uncategorized
Choky Sitohang Sambut Natal dengan Kelahiran Bayi
Choky Sitohang sambut Natal dengan kelahiran bayi (Foto: mataharimusik) JAKARTA – Natal tahun ini akan menjadi hari yang raya spesial bagi Choky Sitohang. Pasalnya, di bulan Desember tahun ini
Friday, October 24th 2014 | Uncategorized
Baim Wong Mantap Nikahi Artis Malaysia
JAKARTA - Meski belum melakukan lamaran, namun Baim Wong sudah mantap ingin menikahi perempuan asal Malaysia yang dekat dengannya. “Tahun ini ada lah. Lamaran belum,” ujar Baim saat ditemui
Thursday, October 23rd 2014 | Uncategorized
Menikah, Raffi Ahmad Tak Bisa “Berkeliaran” Lagi
Menikah, Raffi Ahmad tak bisa “Berkeliaran” lagi (Foto: mataharimusik) JAKARTA – Banyak perubahan sikap dan kebiasaan yang mendasar dari Raffi Ahmad setelah menikah dengan Nagita Slavina. Menurut Tara Budiman,
Thursday, October 23rd 2014 | Uncategorized
Pengalaman Armand Maulana Konser di Tempat “Harum”
Pengalaman Armand Maulana Konser di Tempat “Harum” (Foto: mataharimusik) JAKARTA – Duetnya bersama Dewi Gita dalam single Seperti Legenda menghadirkan pengalaman baru bagi Armand Maulana. Armand Maulanamengungkapkan pengalamannya berduet
Thursday, October 23rd 2014 | Uncategorized
Page 1 of 4765:1 2 3 4 » Last »
×